Η εξαφάνιση της εφαρμογής από το Mac App Store ήταν διακριτική, δεδομένου ότι το κοινωνικό δίκτυο, που ονομάζεται πλέον X με τον Έλον Μασκ στο τιμόνι, δεν έχει κάνει δημόσια επικοινωνία για αυτό το θέμα.

Πρέπει να ξέρετε ότι η εφαρμογή τέθηκε γρήγορα στην άκρη μόλις ο Έλον Μασκ πήρε τα χέρια του στο κοινωνικό δίκτυο. Μάλιστα, δεν έχει λάβει την παραμικρή ενημέρωση εδώ και τόσο καιρό. Ονομάζεται ακόμα Twitter και όχι X, και δεν έχει τις διάφορες δυνατότητες που έχουν προστεθεί με τους μήνες.

Είναι ακόμα δυνατή η χρήση του για αυτούς που το εγκατέστησαν; Η απάντηση είναι ναι, αλλά για πόσο; Το X μπορεί να κόψει το σήμα ανά πάσα στιγμή.

Υπάρχουν δύο λύσεις διαθέσιμες αυτήν τη στιγμή για τους χρήστες με Mac. Είτε περνούν από την έκδοση Ιστού του κοινωνικού δικτύου στο x.com, είτε χρησιμοποιούν την εφαρμογή X για iPad . Μάλιστα, έχει λάβει μια ενημέρωση που επιτρέπει τη χρήση του σε macOS. Ωστόσο, αυτό περιορίζεται στους Mac της Apple Silicon (M1, M2, M3). Επιπλέον, αυτή είναι πραγματικά η έκδοση iPadOS στο macOS, δεν υπάρχει η παραμικρή βελτιστοποίηση για το Mac.