Η Apple μόλις πρόσφερε τη δεύτερη δημόσια έκδοση beta του iOS 18.1 στο iPhone και το iPadOS 18.1 στο iPad για λήψη. Φτάνει 24 ώρες μετά την Beta 5 για προγραμματιστές . Και τα δύο είναι πανομοιότυπα.

Αρκετές νέες δυνατότητες μπορούν να βρεθούν με τη σημερινή beta. Υπάρχουν ξεχωριστά κουμπιά στο Κέντρο Ελέγχου για Wi-Fi και VPN, δυνατότητα επαναφοράς του Κέντρου Ελέγχου, βελτίωση της λειτουργίας κατοπτρισμού οθόνης του iPhone για εύκολη μεταφορά εγγράφων μεταξύ Mac και iPhone και πολλά άλλα.

Εάν η συσκευή σας έχει ρυθμιστεί να λαμβάνει δημόσιες εκδόσεις beta, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού. Θα δείτε να εμφανίζεται το iOS 18.1 beta και μπορείτε να προχωρήσετε στη λήψη και εγκατάσταση.

Εάν δεν έχετε εγγραφεί στο πρόγραμμα και θέλετε να το κάνετε, ακολουθήστε τα βήματα:

  1. Μεταβείτε στη διεύθυνση beta.apple.com
  2. Κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή».
  3. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας Apple (ο ίδιος που χρησιμοποιείται στο iPhone ή το iPad σας)
  4. Διαβάστε τις συνθήκες και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί για να τις αποδεχτείτε
  5. Ακολουθήστε τις οδηγίες που δίνονται

Αφού ολοκληρώσετε αυτά τα βήματα, η συσκευή σας καταχωρείται. Τώρα πρέπει να μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού > Ενημέρωση beta και, στη συνέχεια, επιλέξτε την επιλογή για δημόσια έκδοση beta. Στη συνέχεια, πρέπει να επιστρέψετε και να εμφανιστεί η ενημέρωση. Στη συνέχεια, μπορείτε να ξεκινήσετε τη λήψη και στη συνέχεια να προχωρήσετε στην εγκατάσταση.

Σε Mac, υπάρχει διαθέσιμη η δεύτερη δημόσια έκδοση beta του macOS 15.1. Φτάνει επίσης 24 ώρες μετά την αντίστοιχη έκδοση για προγραμματιστές.