Σαφώς, οι ενημερώσεις έρχονται η μία μετά την άλλη για το υλικολογισμικό AirPods Pro 2 το οποίο είναι τώρα έτοιμο για την κατασκευή του 7A305. Η προηγούμενη ενημέρωση ήταν την περασμένη εβδομάδα με την έκδοση 7A302 . Και μια ακόμη εβδομάδα νωρίτερα, ήταν η έκδοση 7A294 .

Δεν υπάρχουν ακόμη πληροφορίες για τις αλλαγές στη σημερινή ενημέρωση, αλλά πιθανότατα πρόκειται μόνο για διορθώσεις. Πράγματι, η ενημέρωση 7A294 ήταν αξιοσημείωτη, καθώς έφερε νέες δυνατότητες που σχετίζονται με το iOS 18.

Κατά τη διάρκεια του WWDC 2024, η Apple τόνισε μερικά χαρακτηριστικά για τα AirPods Pro 2 που θα βασιστούν στο iOS 18, συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας κούνημα κεφαλιού. Χρησιμοποιώντας κεφαλές, οι χρήστες μπορούν να ελέγχουν το Siri στο AirPods Pro. Εάν λάβετε ένα τηλεφώνημα, για παράδειγμα, μπορείτε να κουνήσετε το κεφάλι σας για να συμφωνήσετε να απαντήσετε. Αντίθετα, μπορείτε να γυρίσετε το κεφάλι σας από αριστερά προς τα δεξιά για να απορρίψετε. Οι αλληλεπιδράσεις με το Siri μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την απάντηση σε εισερχόμενα μηνύματα, κλήσεις και ειδοποιήσεις.

Η Apple προσθέτει επίσης φωνητική απομόνωση στο AirPods Pro για να μειώσει το θόρυβο του περιβάλλοντος για ευκολότερη ακρόαση, καθώς και μια νέα προσαρμοσμένη δυνατότητα χωρικού ήχου ειδικά για παιχνίδια. Οι προγραμματιστές παιχνιδιών θα μπορούν να ενσωματώνουν χωρικό ήχο στα παιχνίδια τους για μια πιο καθηλωτική εμπειρία ήχου.

Μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση είναι εγκατεστημένη. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε τα AirPods σας. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή «Έκδοση εσωτερικού προγράμματος». Δυστυχώς, η Apple δεν προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να αναγκάσετε τη λήψη της ενημέρωσης. Αυτό γίνεται αυτόματα στο παρασκήνιο.