Η Apple προσφέρει σήμερα μια ενημέρωση για τη μουσική της εφαρμογή GarageBand στο App Store. Αυτή θα αρέσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τη σκοτεινή λειτουργία στο iOS 18.

Διαβάζοντας τις σημειώσεις, η ενημέρωση GarageBand 2.3.17 φαίνεται ελαφριά: «Αυτή η ενημέρωση περιλαμβάνει βελτιώσεις σταθερότητας και διορθώσεις σφαλμάτων », λέει η Apple. Αλλά μόλις εγκατασταθεί, μπορούμε να δούμε ότι το εικονίδιο της εφαρμογής προσαρμόζεται στη σκοτεινή λειτουργία του iOS 18.

Υπενθυμίζουμε ότι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 18 είναι η δυνατότητα τα εικονίδια εφαρμογών στην αρχική οθόνη να έχουν σκοτεινή έκδοση όταν είναι ενεργοποιημένη η σκοτεινή λειτουργία του συστήματος. Όλες οι εφαρμογές της Apple που είναι προεγκατεστημένες έχουν ήδη το δικαίωμα στην παραλλαγή. Αλλά για όσους προέρχονται από το App Store, μερικές φορές πρέπει να περιμένετε μια ενημέρωση για την τροποποίηση. Αυτό ακριβώς συμβαίνει σήμερα με το GarageBand. 

Στη λειτουργία φωτός, το εικονίδιο GaraBand εμφανίζει μια λευκή κιθάρα με πορτοκαλί φόντο. Και σε σκοτεινή λειτουργία, η κιθάρα είναι πορτοκαλί και το φόντο μαύρο.

Τα δύο εργαλεία επεξεργασίας βίντεο της Apple, το iMovie και το Clips, είναι μεταξύ των εφαρμογών της Apple που δεν έχουν λάβει ακόμη σκοτεινά εικονίδια.

Το GarageBand είναι διαθέσιμο για δωρεάν λήψη στο App Store για iPhone και iPad. Υπάρχει επίσης μια έκδοση για Mac διαθέσιμη από το Mac App Store .