Η Apple δεν περιλαμβάνει πλέον τα αυτοκόλλητα της στο κουτί του iPhone 16

0


Η Apple δεν παρέχει πλέον τα αυτοκόλλητα της στο κουτί του iPhone 16 Αυτό συνέβαινε ήδη πριν από λίγους μήνες με τα νέα iPad Pro και iPad Air , καθώς και με το Apple Vision Pro. Τώρα είναι η σειρά του iPhone 16.

Σύμφωνα με το 9to5Mac , η Apple έστειλε ένα σημείωμα στους υπαλλήλους των Apple Stores ενημερώνοντάς τους ότι τα αυτοκόλλητα δεν περιλαμβάνονται πλέον στο κουτί του iPhone 16 Οι πελάτες που τα θέλουν σε οποιαδήποτε τιμή μπορούν, ωστόσο, να υποβάλουν αίτημα κατά την υποβολή της παραγγελίας.

Εάν αγοράσετε ένα iPhone 16 από ένα φυσικό κατάστημα της Apple, μπορείτε να ζητήσετε από έναν υπάλληλο τα αυτοκόλλητα και θα είναι δωρεάν. Από την άλλη δεν θα το δικαιούσαι αν περάσεις από ένα μεταπωλητή ( Amazon , Fnac , Boulanger κ.λπ.) για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχουν αυτοκόλλητα. Ομοίως, η αγορά ενός iPhone 16 από το Apple Online Store με παράδοση στο σπίτι σας δεν σας δίνει δικαίωμα για αυτοκόλλητα.

Γιατί αυτή η επιλογή; Όπως ειπώθηκε για τα νέα iPad πριν από λίγους μήνες, η Apple αποφάσισε να μην περιλαμβάνει πλέον αυτοκόλλητα στο κουτί του iPhone 16 για περιβαλλοντικούς λόγους (άκου τώρα τι ψέμα σκέφτηκε).

Η Apple στοχεύει να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα έως το 2030 . Ειδικότερα φέτος, η Apple ανέφερε συγκεκριμένα ότι η συσκευασία για τα iPhone 16 και 16 Pro ήταν εξ ολοκλήρου κατασκευασμένη από ίνες, φέρνοντάς την πιο κοντά στον στόχο της να εξαλείψει όλο το πλαστικό από τη συσκευασία της μέχρι το επόμενο έτος.

Το iPhone 16s είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία εδώ και 24 ώρες  και θα κυκλοφορήσουν στις 20 Σεπτεμβρίου.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !