Όπως ήταν αναμενόμενο, η Apple έστειλε σήμερα τα iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max στους πελάτες της στην Ευρώπη. Η παράδοση θα γίνει αύριο 20 Σεπτεμβρίου.

Εάν κάνατε μια παραγγελία από το Apple Online Store, θα έχετε λάβει συνήθως ένα email από την Apple που θα σας ενημερώνει ότι το iPhone 16 σας έχει αποσταλεί. Μπορείτε να παρακολουθείτε την παράδοση χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο που παρέχεται στην περιοχή παραγγελίας σας από το Apple Online Store. Η παράδοση παρέχεται από την UPS ή την DHL ανάλογα με την περίπτωση.

Πριν από λίγες ημέρες , η Apple έστειλε τα iPhone 16 των πελατών των ΗΠΑ και μπόρεσαν ακόμη και να λάβουν έναν αριθμό παρακολούθησης. Έτσι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν την παράδοση αφού αποστέλλονταν από τα εργοστάσια παραγωγής στην Κίνα. Για την Ευρώπη, η Apple δεν προσφέρει αυτή τη δυνατότητα. Δεν παρακολουθούμε το ταξίδι μεταξύ εργοστασίων στην Κίνα και αποθηκών στην Ευρώπη. Η παρακολούθηση ξεκινά μόνο όταν η Apple αποστέλλει την παραγγελία από τις ευρωπαϊκές της αποθήκες. Πρόκειται για αποθήκες στην Ολλανδία.

Εάν δεν το έχετε κάνει ήδη, μπορείτε να παραγγείλετε το iPhone 16 σας από την Apple ή από έναν από τους παρακάτω μεταπωλητές:

Amazon:

Fnac:

Darty:

Boulanger: