Όπως ανέφερε σήμερα η Apple στον ιστότοπο ασφαλείας της, το iTunes 12.13.3 κλείνει το ελάττωμα ασφαλείας CVE-2024-44193. Αυτή η πρακτική σας επιτρέπει να έχετε σημαντικό έλεγχο και επομένως να πραγματοποιείτε πολλές δυνητικά επικίνδυνες ενέργειες. Η Apple λέει ότι ένα πρόβλημα λογικής επιδιορθώθηκε με βελτιωμένους περιορισμούς για την κάλυψη της οπής ασφαλείας.

Το iTunes 12.13.3 είναι τώρα διαθέσιμο για λήψη από το Microsoft Store . Εάν το εγκαταστήσατε από την τοποθεσία της Apple, μπορείτε να ανοίξετε το εργαλείο Apple Software Update στον υπολογιστή σας ώστε να πραγματοποιήσει λήψη της νέας ενημέρωσης.

Η προηγούμενη ενημέρωση κυκλοφόρησε τον Μάιο . Πρόσθεσε υποστήριξη για το iPad Pro M4 και το iPad Air M2.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple εγκατέλειψε το iTunes στο Mac πριν από αρκετά χρόνια. Αντίθετα, βρίσκουμε αρκετές αποκλειστικές εφαρμογές, όπως Μουσική, Podcast και τηλεόραση. Η διαχείριση συσκευών όπως iPhone και iPad γίνεται με χρήση του Finder.

Αποδεικνύεται ότι η Apple προσφέρει επίσης τις εφαρμογές Apple Music, TV και Devices στα Windows . Αλλά όπως μπορούμε να δούμε σήμερα, το iTunes παραμένει σχετικό και εξακολουθεί να λαμβάνει ενημερώσεις.