Θα υπάρξουν πολλά προϊόντα κατά τη διάρκεια της κεντρικής ομιλίας της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου , συμπεριλαμβανομένων των iPhone 16, AirPods 4 και ακόμη και του νέου Apple Watch. Ωστόσο, ορισμένες συσκευές δεν θα ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια αυτής της συνάντησης.

Σύμφωνα με το Bloomberg , το AirPods Max 2 δεν θα φτάσει στις 9 Σεπτεμβρίου. Μια νέα έκδοση του ακουστικού ετοιμάζεται με θύρα USB-C αντί για θύρα Lightning για φόρτιση και για συμμόρφωση με τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής που απαιτεί τη χρήση θύρας USB-C στα περισσότερα προϊόντα. Το κράνος θα δικαιούται και νέα χρώματα. Δεν πρέπει όμως να περιμένουμε ανατροπή σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Η Apple δεν θα χρησιμοποιήσει το τσιπ ήχου H2, κάτι που αποτελεί έκπληξη.

Η Apple έχει ακόμα πολλά στοκ για το τρέχον μοντέλο και προσπαθεί να το πουλήσει πρώτα πριν κυκλοφορήσει τη νέα έκδοση. Οπότε η ανακοίνωση θα γίνει αργότερα.

Ταυτόχρονα, δεν θα υπάρχει νέο Apple TV. Το Bloomberg ανακοίνωσε αρχικά ότι ένα πιο ισχυρό και λιγότερο ακριβό μοντέλο αναμενόταν να φτάσει στο πρώτο εξάμηνο του έτους, αλλά τα σχέδια έχουν εμφανώς αλλάξει. Επιπλέον, καμία ένδειξη δεν προτείνει μια κυκλοφορία σύντομα. Οπότε και πάλι εδώ, θα πρέπει να περιμένουμε.

Ένα άλλο προϊόν που θα απουσιάζει από την κεντρική ομιλία της Apple στις 9 Σεπτεμβρίου θα είναι το AirTag 2. Η Apple το προετοιμάζει καθώς μιλάμε, αλλά η ανακοίνωση και το μάρκετινγκ δεν θα φτάσουν πριν από το 2025. Το tracker θα προσφέρει καλύτερη γεωγραφική θέση .