Η Apple λέει ότι οι σταθμοί διάθεσης εξατομικεύονται με βάση το ιστορικό ακρόασης Apple Music κάθε χρήστη και ενημερώνονται συνεχώς με νέα τραγούδια. Επομένως, δεν χρειάζεται να κάνετε σύγκριση με άλλους χρήστες: δεν θα έχετε τις ίδιες επιλογές.

Αυτοί οι σταθμοί ενώνουν το Amour και το Heartbreak που προστέθηκαν για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου . Το πρώτο παρουσιάστηκε ως εξής:

Το Love Station περιλαμβάνει τραγούδια για τη ρομαντική αγάπη, το να ερωτεύεσαι, να νιώθεις ερωτευμένος και τα συναισθήματα που προκύπτουν από αυτές τις εμπειρίες. Προσαρμοσμένο στα γούστα κάθε ακροατή, ο σταθμός Amour θα μεταδίδει τραγούδια και καλλιτέχνες που γνωρίζουν και αγαπούν, με συστάσεις. Αυτά τα ερωτικά τραγούδια, που δεν είναι αποκλειστικά μπαλάντες, είναι σίγουρο ότι θα φτιάχνουν τη διάθεση, είτε πρόκειται για ένα νέο συναίσθημα είτε για μια μακροχρόνια αγάπη.

Και το δεύτερο ως εξής:

Ο σταθμός Heartbreak περιλαμβάνει τραγούδια με θέμα το σπάσιμο της καρδιάς, την ανεκπλήρωτη αγάπη, τον χωρισμό ή τη θλιμμένη αγάπη. Το να είσαι ραγισμένη στην καρδιά είναι τρομερό. Μερικές φορές σε αυτές τις στιγμές, η μουσική είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να έχει νόημα από όλα αυτά. Ο σταθμός Chagrins d'amour θα μεταδώσει μια μίξη τραγουδιών από καλλιτέχνες που γνωρίζουν οι ακροατές και προτάσεις, για να τους βοηθήσει να αφήσουν λίγο τον ατμό.