Δεν υπάρχει η παραμικρή πληροφορία σχετικά με πιθανές αλλαγές που μπορείτε να βρείτε με την ενημέρωση υλικολογισμικού Apple Pencil Pro. Πρώτα απ 'όλα, η Apple γενικά δεν είναι ομιλητική με τις ενημερώσεις των AirPods… πρέπει να αρκεστείτε σε μηνύματα όπως "Διορθώσεις σφαλμάτων και άλλες βελτιώσεις". Δεν υπάρχουν λοιπόν πολλά να περιμένουμε όταν πρόκειται για τη γραφίδα.

Πώς να ενημερώσετε το Apple Pencil Pro; Η Apple δεν ανακοινώνει τίποτα για το θέμα. Η σύνδεσή του στο iPad θα μπορούσε ενδεχομένως να είναι αρκετή για να ενεργοποιήσει τη λήψη της ενημέρωσης και στη συνέχεια να προχωρήσει αυτόματα στην εγκατάσταση. Αλλά αυτή η διαδικασία δεν επιβεβαιώνεται.

Το Apple Pencil Pro κοστίζει 149 ευρώ και κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες με το iPad Pro M4 . Δείτε πώς παρουσιάζει η Apple το αξεσουάρ της:

Το Apple Pencil Pro είναι εμπλουτισμένο με νέες μαγικές δυνατότητες για να αναδείξετε τις ιδέες σας. Με νέες προηγμένες λειτουργίες, ο σχολιασμός, η λήψη σημειώσεων και η δημιουργία τέχνης γίνονται ακόμα πιο διαισθητικά.