Καλύτερο ΗΚΓ και ακρίβεια δεδομένων

Ο αισθητήρας καρδιακού παλμού και ηλεκτροκαρδιογραφήματος (ΗΚΓ) θα βελτιωθεί για να παρέχει νέα χαρακτηριστικά και πιο ακριβή αποτελέσματα. Η ανίχνευση υπνικής άπνοιας θα είναι ένα από τα νέα χαρακτηριστικά.

Η Apple θα αλλάξει επίσης τον τρόπο επεξεργασίας των δεδομένων υγείας που συλλέγονται από αισθητήρες. Αυτά περιλαμβάνουν τη χρήση νέων αλγορίθμων στην εφαρμογή Health του iPhone για έλεγχο κολπικής μαρμαρυγής, αντί να βασίζεστε στο ίδιο το Apple Watch.

Αυτές οι νέες δυνατότητες θα πρέπει επίσης να είναι διαθέσιμες στο Apple Watch Ultra 3, το οποίο θα ανακοινωθεί επίσης τη Δευτέρα στην κεντρική ομιλία.

Νέοι καντράν και καλύτερη αντοχή στο νερό

Από την άλλη πλευρά, το Apple Watch Series 10 θα προσφέρει νέα καντράν, συμπεριλαμβανομένου ενός που ονομάζεται Reflections και το οποίο αντιδρά στο φως του περιβάλλοντος. Ένα άλλο καντράν θα συνδέεται με την Hermès και θα ονομάζεται Regatta. Δημιουργήθηκε με γνώμονα τον ομώνυμο αγώνα ιστιοπλοΐας και θα επιτρέπει στους χρήστες να ξεκινούν εύκολα ένα χρονόμετρο μέσα από την εφαρμογή.

Αυτό το καντράν Regatta σε συνεργασία με την Hermès θα είναι επίσης διαθέσιμο στο Apple Watch Ultra. Αυτό θα μπορούσε να υποδηλώνει ότι το high-end ρολόι θα δικαιούται βραχιόλια από τη γαλλική εταιρεία, και αυτό για πρώτη φορά.

Μια άλλη βελτίωση για το Apple Watch Series 10 θα είναι η αντοχή στο νερό. Το Apple Watch Series 9 έχει αντοχή στο νερό 50 μέτρα και δεν συνιστάται για δραστηριότητες όπως καταδύσεις. Το Apple Watch Ultra, από την άλλη, μπορεί να βυθιστεί σε βάθος έως και 100 μέτρα και να χρησιμοποιηθεί για θαλάσσια σπορ υψηλής ταχύτητας έως και 40 μέτρα βάθος.

Το Apple Watch Series 10 θα πιστοποιηθεί για θαλάσσια σπορ υψηλής ταχύτητας έως και 20 μέτρα βάθος. Για το λόγο αυτό, το Apple Watch Series 10 θα επωφεληθεί από την εφαρμογή Depth της Apple, που επί του παρόντος είναι αποκλειστική για το Apple Watch Ultra.