Σύμφωνα με το Aaronp613 , η Target, μια πολύ μεγάλη αμερικανική μάρκα, παραθέτει τα EarPods με την κατάσταση "Non-Carry Forward". Αυτός είναι ένας όρος στο Target που σχετίζεται με προϊόντα που έχουν ή θα διακοπούν.

Το πιο εκπληκτικό είναι ότι αυτό επηρεάζει τόσο τα EarPods με την υποδοχή 3,5 mm όσο και τα μοντέλα με την υποδοχή Lightning και την υποδοχή USB-C. Αυτό είδε το φως της δημοσιότητας πέρυσι. Αλλά αυτό θα ήταν ήδη το τέλος.

Τα Apple EarPods κυκλοφόρησαν για πρώτη φορά το 2012 ως τυπικά ακουστικά που συνοδεύονταν από iPhone και iPod, αντικαθιστώντας τα παλαιότερα ακουστικά. Αρχικά, τα EarPods είχαν μια τυπική υποδοχή 3,5 mm, αλλά με την κυκλοφορία του iPhone 7 και την ανακοίνωση των AirPods το 2016, η Apple άρχισε να αφαιρεί την υποδοχή ακουστικών από τις συσκευές της. Μια νέα έκδοση των EarPods κυκλοφόρησε ταυτόχρονα με μια υποδοχή Lightning για να ταιριάζει με τη μοναδική θύρα του νέου iPhone που έχει απομείνει. Πέρυσι, με τη μετάβαση στο USB-C στο iPhone 15, η Apple πρόσφερε μια τρίτη έκδοση των EarPods με υποδοχή USB-C.

Η Apple πουλά τα ακουστικά EarPods προς 19 ευρώ. Έχουν το πλεονέκτημα ότι προσφέρουν περισσότερο από επαρκή ήχο για την τιμή και πάνω από όλα ένα πολύ καλό μικρόφωνο. Εάν αυτό είναι πραγματικά το τέλος, περιμένετε από τον κατασκευαστή να τα πουλήσει όσο εξαντλούνται οι προμήθειες.

Μεταπωλητές, όπως η Amazon και η Fnac , έχουν επί του παρόντος απόθεμα.