Η Beta 2 της ενημέρωσης 18.1 για το HomePod κυκλοφόρησε χθες, μαζί με την beta 5 του iOS 18.1 στο iPhone, το macOS 15.1 σε Mac, καθώς και την beta 2 του watchOS 11.1 στο Apple Watch, το tvOS 18.1 στο Apple TV και το visionOS 2.1 στο Apple Vision Pro. Ωστόσο, λιγότερο από 24 ώρες μετά την κυκλοφορία της, η έκδοση δεν είναι πλέον διαθέσιμη και η Apple προσφέρει και πάλι την beta 1.

Αρκετοί χρήστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι η εγκατάσταση της Ενημερωμένης έκδοσης 18.1 Beta 2 έσπασε το HomePod ή το HomePod Mini τους. Μερικοί κατάφεραν να επαναφέρουν το ηχείο τους χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Apple Configurator σε Mac.

Σε κάθε περίπτωση, αυτή είναι η δεύτερη ενημέρωση που έχει προκαλέσει προβλήματα στην Apple μέσα σε λίγες μέρες. Η Apple αφαίρεσε πρόσφατα το iPadOS 18 για iPad Pro με το τσιπ M4, επειδή αυτή η έκδοση απέκλεισε ορισμένα tablet. Τα άτομα που βρίσκονται σε αυτήν την κατάσταση πρέπει να απευθυνθούν στην Apple για να αποκτήσουν ένα μοντέλο αντικατάστασης, γνωρίζοντας ότι δεν είναι δυνατό να γίνει αποκατάσταση.

Μια ενημερωμένη έκδοση του iPadOS 18 είναι στα σκαριά για το iPad Pro M4, αλλά δεν υπάρχει ακόμη ημερομηνία κυκλοφορίας. Στην περίπτωση της ενημέρωσης 18.1 για το HomePod, είναι beta, επομένως είναι λιγότερο «σοβαρό» θα έλεγε κανείς. Μπορεί να υπάρχουν κίνδυνοι με αυτές τις εκδόσεις. Αλλά για το iPadOS 18, ήταν η τελική έκδοση για το ευρύ κοινό.