Παρόλο που υπάρχει ακόμα πολύς χρόνος πριν η Samsung αποκαλύψει το Galaxy S25 Ultra (θα είναι το 2025), διαρροές και φήμες σχετικά με τη συσκευή κυκλοφορούν συχνά στο Διαδίκτυο. Σήμερα, ο Ice Universe αναφέρει ότι τα iPhone 16 Pro Max και Galaxy S25 Ultra θα έχουν σχεδόν ίδιες διαστάσεις οθόνης. Γράφει:

Όταν το iPhone 16 Pro Max γίνει διαθέσιμο, θα μάθετε περισσότερα για το Galaxy S25 Ultra. Επειδή και οι δύο συσκευές έχουν σχεδόν το ίδιο μέγεθος οθόνης, μήκος, πλάτος, ύψος και περιγράμματα. Όμως το S25 Ultra δεν έχει το ενοχλητικό Dynamic Island, οπότε η μπροστινή εμφάνιση του S25 Ultra θα είναι πιο Ultra.

Αντί για το Dynamic Island, το Galaxy S25 Ultra της Samsung θα διαθέτει την οθόνη Infinity-O, η οποία αποτελεί βασικό στοιχείο των συσκευών Galaxy εδώ και χρόνια. Από την άλλη, η Apple θα συνεχίσει να προσφέρει το Dynamic Island για λίγο. Αλλά αυτό που αντικατέστησε την εγκοπή θα είναι μικρότερο με το iPhone 17 Pro Max το 2025 .

Η Apple θα ανακοινώσει το iPhone 16 στις 9 Σεπτεμβρίου, ενώ το Galaxy S25 δεν αναμένεται να φτάσει πριν απο τις αρχές του 2025.