Το iPhone 16s διατηρεί το συρτάρι για τη φυσική κάρτα SIM

0

Η Apple ανακοίνωσε τα iPhone 16, iPhone 16 Plus , iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max , και τα τέσσερα συνεχίζουν να έχουν το δίσκο για να φιλοξενήσουν τη φυσική κάρτα SIM.

Το 2022, η Apple αφαίρεσε αυτό το συρτάρι για τη φυσική κάρτα SIM στο iPhone 14. Αλλά αυτό αφορούσε μόνο τις Ηνωμένες Πολιτείες , ο υπόλοιπος κόσμος θα μπορούσε να συνεχίσει να χρησιμοποιεί μια φυσική κάρτα SIM. Ως εκ τούτου, οι Αμερικανοί πρέπει να χρησιμοποιούν μια ηλεκτρονική κάρτα SIM.

Με το iPhone 15 το 2023, η ιστορία ήταν η ίδια. Και για το iPhone 16, παραμένουμε σε αυτό το μονοπάτι. Όλοι έχουν φυσική υποδοχή κάρτας SIM εκτός από τους Αμερικανούς.

Τεχνικά, η Apple θα μπορούσε να έχει προσφέρει στο iPhone 16s μόνο συμβατό με eSIM στη Γαλλία, δεδομένου ότι τα Orange, SFR, Bouygues Telecom και Free Mobile όλα προσφέρουν υποστήριξη για αυτήν τη μορφή. Αλλά δεν θα είναι αυτή τη φορά.

Πρέπει να περιμένουμε αλλαγή για το iPhone 17; Ισως. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει ήδη υπάρξει κίνηση στα πιο πρόσφατα iPad Pro και iPad Air. Αυτά τα μοντέλα είναι διαθέσιμα μόνο με eSIM, ακόμη και στη Γαλλία . Ως εκ τούτου, η Apple θα αφαιρέσει φυσικά το συρτάρι για τη φυσική κάρτα SIM από τα μελλοντικά της iPhone, αλλά μένει να δούμε ποια.

Η αφαίρεση του συρταριού για τη φυσική κάρτα SIM εξοικονομεί χώρο και επιτρέπει, για παράδειγμα, ελαφρώς μεγαλύτερες μπαταρίες.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !