Εάν οι φήμες είναι σωστές , η Apple θα ανακοινώσει αρκετούς Mac με το τσιπ M4 τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένου ενός νέου MacBook Pro. Μια νέα διαρροή «επιβεβαιώνει» ορισμένα χαρακτηριστικά τους.

Ορισμένα χαρακτηριστικά του MacBook Pro M4

Το Leaker ShrimpApplePro μοιράζεται μια εικόνα για το πως θα ειναι το αυτοκόλλητο στο πίσω μέρος του κουτιού MacBook Pro. Αναφέρει τα κύρια χαρακτηριστικά. Είναι καλό να σημειωθεί ότι ο χρήστης που διαρρέει διευκρινίζει ότι πρόκειται για πληροφορίες που πρέπει να λαμβάνονται με λίγο αλάτι.

Μπορούμε να διαβάσουμε ότι υπάρχει, χωρίς έκπληξη, το τσιπ M4 σε αυτό το νέο MacBook Pro. Το ενδιαφέρον μέρος είναι η μνήμη RAM, καθώς υπάρχουν 16 GB Τα υπάρχοντα MacBook Pro έχουν 8 GB RAM από προεπιλογή και μια φήμη έχει ήδη δείξει ότι η Apple θα προσφέρει 16 GB στα βασικά μοντέλα. Επίσης, η Apple θα προσφέρει τρεις θύρες Thunderbolt 4 σε σύγκριση με δύο στο υπάρχον μοντέλο.

Το αυτοκόλλητο υποδεικνύει επίσης ότι υπάρχουν 512 GB αποθηκευτικού χώρου και ότι πρόκειται για το MacBook Pro 14 ιντσών. Μπορούμε επίσης να διαβάσουμε ότι το τσιπ M4 προσφέρει 10 πυρήνες για τον επεξεργαστή (CPU) και 10 πυρήνες για το τσιπ γραφικών (GPU). Συγκριτικά, το τσιπ M4 στο iPad Pro έχει 9 πυρήνες για την CPU και 10 πυρήνες για την GPU. Και για το τσιπ M3, αυτοί είναι 8 πυρήνες για την CPU και 10 πυρήνες για την GPU.

Μια άλλη πληροφορία αφορά το χρώμα. Μπορούμε να διαβάσουμε το SPB, που αναφέρεται στο Space Black. Συγκριτικά, το υπάρχον MacBook Pro με το τσιπ M3 έρχεται σε διαστημικό γκρι.

Τέλος, υπάρχει ένας κωδικός QR στο κουτί του MacBook Pro. Η Apple έχει αρχίσει να τα τοποθετεί στα κουτιά του iPhone 16, τα οποία συνδέονται με τον ιστότοπό της για να βοηθήσουν τον χρήστη να διαμορφώσει το τηλέφωνό του.

Όπως αναφέρθηκε προηγουμένως, αυτή είναι μια αβέβαιη διαρροή αυτή τη στιγμή. Το αυτοκόλλητο υποδεικνύει, για παράδειγμα, «Apple ID» ενώ το νέο όνομα είναι «Apple Account» από την κυκλοφορία του iPhone 16. Θα δούμε τι θα ανακοινώσει η Apple σε λίγες εβδομάδες.