Η Apple έκανε διαθέσιμη για λήψη την τελική έκδοση του tvOS 18, της νέας «σημαντικής» ενημέρωσης για το Apple TV . Αυτό ακολουθεί αρκετές beta κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και μια υποψήφια έκδοση πριν από λίγες ημέρες .

Διαθεσιμότητα του tvOS 18 για Apple TV

Το tvOS 18 προσθέτει τη λειτουργικότητα InSight στην εφαρμογή TV, ικανή να παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για ηθοποιούς, μουσική και άλλα σε εκπομπές και μουσική του Apple TV+. Το βελτιωμένο σύστημα διαλόγου έχει βελτιωθεί χρησιμοποιώντας μηχανική εκμάθηση και υπολογιστικό ήχο, επομένως μπορεί να ενισχύσει καλύτερα τη διαύγεια της φωνής σε σχέση με το θόρυβο και τη μουσική και είναι πλέον διαθέσιμο σε ενσωματωμένα ηχεία τηλεόρασης, AirPods και άλλες συσκευές Bluetooth.

Οι υπότιτλοι εμφανίζονται πλέον αυτόματα όταν χρειάζεται, για παράδειγμα όταν η ένταση της τηλεόρασης είναι σε σίγαση, όταν κάνετε επαναφορά μιας σειράς ή ταινίας ή όταν η γλώσσα του προγράμματος δεν ταιριάζει με τη γλώσσα της συσκευής.

Άλλα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν υποστήριξη αναλογίας διαστάσεων 21:9 για προβολείς, νέες προφυλάξεις οθόνης και βελτιωμένα χειριστήρια για την εναλλαγή προφύλαξης οθόνης και υποστήριξη υποτίτλων ζωντανά κατά τη διάρκεια κλήσεων FaceTime μέσω iPhone ή iPad.

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Σύστημα > Ενημερώσεις λογισμικού > Ενημέρωση λογισμικού για να εγκαταστήσετε το tvOS 18 στην Apple TV σας.