Η προηγούμενη ενημέρωση είχε τον αριθμό 7A305 και κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα . Αλλά αυτή είναι μια σταθερή έκδοση για όλους. Η σημερινή beta είναι διαθέσιμη μόνο σε προγραμματιστές.

Τι νέο υπάρχει; Προφανώς δεν υπάρχουν μεγάλες αλλαγές με αυτήν την beta. Η Apple μάλλον έχει κάνει αλλαγές με διάφορες βελτιστοποιήσεις. Αλλά δεν υπάρχει τίποτα νέο ακόμα. Ωστόσο, θα μπορούσαν να φτάσουν αργότερα.

Η Apple έχει ήδη πει ότι το AirPods Pro 2 θα έχει ακουστικό βαρηκοΐας και λειτουργία τεστ ακοής. Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά θα είναι σύντομα διαθέσιμο με beta firmware.

Οι χρήστες θα ολοκληρώσουν ένα σύντομο τεστ ακοής χρησιμοποιώντας τα ακουστικά και ένα iPhone. Εάν εντοπιστεί απώλεια ακοής, δημιουργείται ένα εξατομικευμένο προφίλ ήχου και επιτρέπει στο AirPods Pro 2 να πραγματοποιεί δυναμικές ρυθμίσεις ήχου για να αυξάνει τον ήχο εάν είναι απαραίτητο.

Μπορείτε να ελέγξετε ποια έκδοση του υλικολογισμικού AirPods είναι εγκατεστημένη. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Πληροφορίες, κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε τα AirPods σας. Η εγκατεστημένη έκδοση υλικολογισμικού βρίσκεται στη γραμμή «Έκδοση εσωτερικού προγράμματος». Δυστυχώς, η Apple δεν προσφέρει έναν εύκολο τρόπο για να αναγκάσετε τη λήψη της ενημέρωσης. Αυτό γίνεται αυτόματα στο παρασκήνιο.