Η λειτουργία AirPods Pro 2: Hearing Aid θα είναι διαθέσιμη μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και τον Καναδά

0


Με την ενημέρωση του iOS 18.1 (διαθέσιμη την επόμενη εβδομάδα), η Apple εισάγει νέες λειτουργίες υγείας για την ακοή για το AirPods Pro 2. Αυτές οι λειτουργίες, που ανακοινώθηκαν κατά την κεντρική ομιλία του iPhone 16/16 Pro τον Σεπτέμβριο, περιλαμβάνουν ένα δοκιμαστικό βοήθημα ακοής για την ευαισθητοποίηση των χρηστών αλλά και την κλινική ποιότητα βοήθημα ακοής.Τα AirPods γίνονται εργαλεία ακουστικών βαρηκοΐας και στη συνέχεια μπορούν να βελτιώσουν την αναπαραγωγή του ήχου με βάση τα αποτελέσματα των δοκιμών. Αυτό είναι εξαιρετικά ελπιδοφόρο, αλλά υπάρχει ακόμα ένα μεγάλο πρόβλημα εάν θέλουμε να πιστέψουμε μια σημείωση στο κάτω μέρος της ιστοσελίδας για αυτήν τη λειτουργία, αυτές οι νέες δυνατότητες θα είναι αρχικά διαθέσιμες μόνο στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά. καθώς απαιτούν έγκριση από ρυθμιστικούς φορείς για την υγεία για κάθε χώρα-στόχο.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν υπάρχουν πλέον εμπόδια από τη στιγμή που τα AirPods Pro 2 έλαβαν άδεια FDA για να διατεθούν στην αγορά ως βοηθήματα ακοής «κλινικής ποιότητας». Η Apple πιθανότατα θα περιμένει την έγκριση των ρυθμιστικών αρχών σε άλλες χώρες προτού προσφέρει αυτές τις νέες δυνατότητες παγκοσμίως. Όποιες και αν είναι οι εξηγήσεις (και εδώ είναι εντελώς «κατανοητές»), η Apple αυξάνει για άλλη μια φορά τις λειτουργίες που περιορίζονται μόνο στην αμερικανική και καναδική επικράτεια, γεγονός που προφανώς μπορεί να μειώσει το ενδιαφέρον για τα νέα προϊόντα. Και στην Ευρώπη, είναι συχνά διπλό κακό, καθώς η απουσία Apple Intelligence θα πρέπει λογικά να επιβαρύνει τις ευρωπαϊκές πωλήσεις του iPhone 16/16 Pro, για παράδειγμα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !