Οι προγραμματιστές θα πρέπει τώρα να κοινοποιήσουν τον αριθμό και τη διεύθυνσή τους στο App Store στην Ευρώπη

0

Η Apple είχε ήδη ανακοινώσει ότι οι προγραμματιστές θα πρέπει να κοινοποιήσουν τον αριθμό και τη διεύθυνσή τους στο App Store στην Ευρώπη από τον Οκτώβριο. Αυτή η 17η Οκτωβρίου 2024 σηματοδοτεί την πρώτη ημέρα που ισχύει η υποχρέωση.

Σε ένα σημείωμα προς τους προγραμματιστές, η Apple αναφέρει :

Από σήμερα, για να υποβάλουν ενημερώσεις εφαρμογών στο App Store στην Ευρωπαϊκή Ένωση (ΕΕ), οι κάτοχοι λογαριασμών ή οι διαχειριστές του Προγράμματος προγραμματιστών Apple πρέπει να υποδείξουν την κατάσταση του εμπόρου τους ) στο App Store Connect. Εάν είστε έμπορος, θα πρέπει να παράσχετε τα στοιχεία του εμπόρου σας για να μπορέσετε να υποβάλετε την αίτησή σας για έλεγχο.

Από τις 17 Φεβρουαρίου 2025, οι εφαρμογές χωρίς καθεστώς εμπόρου θα αφαιρούνται από το App Store στην ΕΕ έως ότου παρασχεθεί και επαληθευτεί η κατάσταση του εμπόρου, προκειμένου να συμμορφωθούν με τον Νόμο για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες.

Αυτή η αλλαγή συνδέεται με τον Νόμο για τις Ψηφιακές Υπηρεσίες (DSA). Η DSA απαιτεί από την Apple να επαληθεύει και να εμφανίζει πληροφορίες για τις συμβάσεις εμπόρου για όλους εκείνους με το καθεστώς "εμπόρων" που διανέμουν εφαρμογές στο App Store στην Ευρώπη. Οι προγραμματιστές που κερδίζουν χρήματα στο App Store μέσω μιας εκ των προτέρων πληρωμένης εφαρμογής ή αγορών εντός εφαρμογής θεωρούνται έμποροι, ανεξάρτητα από το μέγεθός τους.

Τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε προγραμματιστή που θεωρείται έμπορος θα είναι δημόσια διαθέσιμα και πολλοί προγραμματιστές δεν είναι ικανοποιημένοι με αυτήν την απαίτηση. Οι ανεξάρτητοι προγραμματιστές και οι μικρές επιχειρήσεις μπορεί να μην έχουν διεύθυνση επιχείρησης ή αριθμό τηλεφώνου για να δώσουν και είναι εύλογα απρόθυμοι να δώσουν τα προσωπικά τους στοιχεία επικοινωνίας.

Οι ζητούμενες πληροφορίες θα εμφανίζονται στο App Store  σε  χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ωστόσο, θα απουσιάζουν σε άλλες περιοχές του κόσμου.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !