Η Apple έκανε μια μικρή αλλά διακριτική αλλαγή στο iPad 10 αφού ο φορτιστής δεν περιλαμβάνεται πλέον στη συσκευασία. Αυτό ακολουθεί την ίδια τροποποίηση που βρέθηκε και στο iPad mini 7 .

Χθες, η Apple ανακοίνωσε το iPad mini 7, το οποίο έφτασε τρία χρόνια μετά το προηγούμενο μοντέλο. Αρκετές νέες δυνατότητες είναι διαθέσιμες με το νέο tablet, όπως το τσιπ A17 Pro, υποστήριξη για Apple Intelligence, ταχύτερο Wi-Fi και πολλά άλλα. Η Apple βρήκε επίσης την ευκαιρία να αφαιρέσει τον φορτιστή από το κουτί, προκειμένου να συμπεριλάβει μόνο ένα καλώδιο USB-C και (προφανώς) το tablet.

Αποδεικνύεται ότι το ίδιο σενάριο συνέβη και για το iPad 10… αν και το tablet δεν δικαιούταν αναβάθμιση. Έτσι, ο φορτιστής δεν περιλαμβάνεται πλέον στη συσκευασία και πρέπει να αρκεστείτε στο παρεχόμενο καλώδιο USB-C. Αλλά την ίδια στιγμή, η Apple μείωσε την τιμή κατά περίπου 30 ευρώ . Το iPad 10 ξεκινά τώρα από 409 ευρώ αντί 439 ευρώ προηγουμένως. Αυτό ισχύει τουλάχιστον στην Ευρώπη, αφού οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν είχαν πτώση τιμής... αλλά κρατούν τον φορτιστή στο κουτί.

Τι να κάνετε αν αγοράσετε iPad; Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον ίδιο μετασχηματιστή ρεύματος που έχετε για το iPhone σας ή άλλο προϊόν. Μπορείτε διαφορετικά να πάρετε έναν φορτιστή Apple με 25€ ή να προτιμήσετε μοντέλα από άλλες μάρκες στο Amazon που είναι καλά και λιγότερο ακριβά. Αρκετά μοντέλα διαθέτουν πιστοποίηση MFi (Made for iPhone/iPad) της Apple και κοστίζουν λίγα ευρώ.