Η Apple ανακοινώνει το Swift Student Challenge 2025 έναν διαγωνισμό κωδικοποίησης ανοιχτός σε όλους

0


Η Apple 
θα δεχθεί αιτήσεις για το Swift Student Challenge 2025 τον ερχόμενο Φεβρουάριο, για εγγραφή με την περίοδο υποβολής του έργου να είναι τρεις εβδομάδες. Αυτός ο ετήσιος διαγωνισμός προσκαλεί σπουδαστές προγραμματιστές από όλο τον κόσμο να επιδείξουν τις δεξιότητες κωδικοποίησης και τη δημιουργικότητά τους δημιουργώντας καινοτόμες «παιδικές χαρές εφαρμογών» χρησιμοποιώντας τα εργαλεία κωδικοποίησης του Swift Playgrounds ή του Xcode .

Η εταιρεία του Κουπερτίνο διευκρινίζει ότι θα επιλέξει τους 350 νικητές του διαγωνισμού με βάση κριτήρια όπως «καινοτομία, δημιουργικότητα, κοινωνικός αντίκτυπος ή ενσωμάτωση» και θα προσκαλέσει 50 από αυτούς να περάσουν τρεις ημέρες το επόμενο καλοκαίρι στο Apple Park στο Κουπερτίνο. Προφανώς θα περιλαμβάνονται τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής. Αυτό το ταξίδι πιθανότατα θα συμπέσει με το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Apple, WWDC, το οποίο πραγματοποιείται συνήθως τον Ιούνιο.

Σημειώνουμε ότι η Apple ανακοίνωσε την ανακοίνωση του Swift Student Challenge 2025 πολύ νωρίτερα από το συνηθισμένο, γεγονός που θα δώσει χρόνο στις ομάδες ανάπτυξης (ή στους σόλο προγραμματιστές) να σχεδιάσουν τα έργα τους.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !