Μετά το Apple Vision Pro 2 το 2025 , η Apple θα κυκλοφορήσει ένα φθηνότερο ακουστικό το 2026. Ορισμένες λεπτομέρειες σχετικά με αυτό κοινοποιούνται σήμερα από τον Mark Gurman του Bloomberg .

Το φθηνότερο Apple Vision Pro θα φτάσει λοιπόν το 2026 και θα προσφέρει ένα λιγότερο ισχυρό επεξεργαστή από το τρέχον μοντέλο. Θα είχε επίσης λιγότερα υλικά υψηλής ποιότητας για να μειώσει την τιμή. Η τιμή, στην πραγματικότητα, θα ήταν περίπου $2.000. Συγκριτικά, το τρέχον Vision Pro κοστίζει 3.499 $ ( 3.999 € στην Ευρώπη ). Αυτό θα αντιπροσώπευε συνεπώς μια πτώση 43%. Αυτό εξακολουθεί να είναι μια πολύ υψηλή τιμή για την πλειοψηφία των ανθρώπων, ειδικά σε σύγκριση με προϊόντα όπως τα ακουστικά Meta's Quest.

Φυσικά πρέπει να γίνουν παραχωρήσεις για να μειωθεί η τιμή σε σχέση με το υπάρχον μοντέλο. Εκτός από τον λιγότερο ισχυρό επεξεργαστή και τα λιγότερο premium υλικά, θα πρέπει να περιμένετε οθόνες χαμηλότερης ποιότητας . Επίσης, η Apple δεν θα προσφέρει τη λειτουργία EyeSight. Αυτό αποκαλύπτει το βλέμμα σας στην θήκη του Apple Vision Pro και υποδεικνύει στα άτομα που βρίσκονται κοντά πότε χρησιμοποιείτε εφαρμογές ή είστε πλήρως βυθισμένοι σε μια εμπειρία.

Εσωτερικά, η Apple θα είχε ως στόχο αυτό το νέο, φθηνότερο ακουστικό να πωλείται δύο φορές περισσότερο από το τρέχον Vision Pro.