Η Apple κυκλοφόρησε την beta 3 του watchOS 11.1 πριν από δύο ημέρες στους προγραμματιστές  και αποδεικνύεται ότι πολλοί άνθρωποι που το έχουν εγκαταστήσει  αναφέρουν ότι το Apple Watch τους είναι πλέον μπλοκαρισμένο.

«Το ρολόι μου δεν συγχρονίζει μηνύματα και παγώνει μετά την ενημέρωση » , λέει ένας χρήστης. Ένας άλλος επιβεβαιώνει ότι έχει το ίδιο πρόβλημα με το Apple Watch Series 7. Ένα άλλο άτομο προσθέτει:

Παγώνει τελείως κάθε φορά που ξεκινάει. Κρατώ το πλαϊνό κουμπί και την κορώνα για να το επανεκκινήσω, κάνει επανεκκίνηση και ούτε ένα λεπτό μετά έχει κολλήσει τελείως. Ο χρόνος δεν ενημερώνεται, τίποτα. Συνέβη όταν κάποιος μου έστειλε μήνυμα και έκτοτε είναι ασταμάτητα. Αυτή τη στιγμή έχει μπλοκαριστεί για 7η φορά και ξεκίνησε μόλις πριν από 15 λεπτά.

Η εφαρμογή Μηνύματα επίσης δεν ανταποκρίνεται. Συνεχίζει να φορτώνει μέχρι να κολλήσει.

Υπενθυμίζουμε ότι η Apple αφαίρεσε πρόσφατα την τελική έκδοση του iPadOS 18 για το iPad Pro M4 επειδή ορισμένα tablet είχαν παγώσει τελείως μετά την εγκατάσταση. Οι χρήστες πρέπει να κάνουν ανταλλαγή με την Apple για να βρουν ένα λειτουργικό μοντέλο.

Επίσης, η Beta 2 της ενημέρωσης HomePod 18.1 απέκλεισε ορισμένα ηχεία. Η Apple αφαίρεσε επίσης τη beta . Και τώρα το watchOS 11.1 beta 3 προστίθεται στη λίστα.

Καλά εκεί στην Apple δεν δοκιμάζουν τα λειτουργικά πριν τα κυκλοφορήσουν?