Η Apple και η Kim Kardashian τα πάνε καλά, σε σημείο να ανακοινώσουν μια νέα συνεργασία που αυτή τη φορά αφορά το ηχείο Beats Pill. Προηγούμενες συνεργασίες αφορούσαν ακουστικά Beats Fit Pro και ακουστικά Studio Pro .

Στο πλαίσιο αυτής της νέας συνεργασίας «Beats x Kim», το ηχείο Pill διακοσμείται με δύο νέα χρώματα: ανοιχτό γκρι και σκούρο γκρι. Αυτά τα χρώματα έχουν σχεδιαστεί με μια αισθητική και πρακτική λογική, γιατί εκτός από τη διασφάλιση της ηχητικής ατμόσφαιρας, το Beats Pill και το μοναδικό του στυλ προσαρμόζονται σε όλους τους εσωτερικούς χώρους, σύμφωνα με την Apple σε δελτίο τύπου.

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα επανενωθώ με τους συνεργάτες μου στο Beats και που μπορώ να προσθέσω δύο νέα χρώματα σε ένα τόσο εμβληματικό προϊόν», λέει η Kim Kardashian. «Η μουσική είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μου. Με ακολουθεί όλη μέρα, από τις πρωινές συνεδρίες γυμναστικής μέχρι τις δημιουργικές συνεδρίες καταιγισμού ιδεών. Με το χάπι Beats, είναι ακόμα πιο ευχάριστο».

Για να γιορτάσει το λανσάρισμα αυτών των νέων εκδόσεων, η Beats αποκάλυψε μια νέα καμπάνια που ονομάζεται Kim's Pill Assistant, στην οποία η επιχειρηματίας εμφανίζεται δίπλα στον ηθοποιό Ben Marshall. Το βίντεο παρουσιάζει μια κλασική μέρα στη ζωή της Kim Kardashian, μέσα από τα μάτια του «βοηθού» της Ben Marschall, ο οποίος είναι υπεύθυνος για την εύρεση του τέλειου κομματιού για κάθε δωμάτιο που μπαίνει.

Τα νέα χρώματα για το Beats Pill θα είναι διαθέσιμα στις 18 Οκτωβρίου στην τιμή των 169,95 ευρώ .