Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες για το τι νέο υπάρχει στην beta 3 (build 22R5559b) του watchOS 11.1 για το Apple Watch. Οι πρώτες beta δεν έφεραν πολλά, η Apple έκανε κυρίως βελτιστοποιήσεις και διόρθωνε σφάλματα που και που.

Η ομιλία είναι παρόμοια για την beta 3 (build 22J5557d) του tvOS 18.1 στο Apple TV. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για τη σημερινή έκδοση και οι προηγούμενες ήταν μια ευκαιρία βελτίωσης της γενικής εμπειρίας.

Τέλος, υπάρχει η beta 3 (build 22N5558e) του visionOS 2.1 για το Apple Vision Pro. Προς το παρόν δεν παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τις νέες δυνατότητες της σημερινής beta και τα δύο πρώτα ήταν μια ευκαιρία βελτίωσης της απόδοσης.

Παραδόξως, τίποτα δεν αλλάζει και για iOS 18.1 και macOS 15.1. Η έκδοση σε iPhone και iPad παραμένει στην beta 5 (η οποία κυκλοφόρησε την περασμένη εβδομάδα). Το ίδιο και για την έκδοση Mac. Υπενθυμίζουμε ότι η τελική έκδοση του iOS 18.1 και του macOS 15.1 θα είναι διαθέσιμη τον Οκτώβριο, συμπεριλαμβανομένου του Apple Intelligence. Ωστόσο, η τεχνητή νοημοσύνη δεν θα είναι προσβάσιμη σε χρήστες σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης…