Διορθώσεις με iOS 18.0.1, iPadOS 18.0.1, watchOS 11.0.1 και visionOS 2.0.1

0


Ένα ακομη κύμα μικρών ενημερώσεων εστάλη από την Apple χθες το βράδυ για τα iPhone, iPad, Apple Watch και Vision Pro.

Το iOS 18.0.1 διορθώνει προσωρινά προβλήματα που δεν ανταποκρίνονται στην οθόνη αφής στα iPhone 16 και 16 Pro. Μια άλλη λύση αφορά την κάμερα που θα μπορούσε να παγώσει κατά την εγγραφή βίντεο σε λειτουργία macro με την κάμερα υπερευρυγώνιας γωνίας σε 4K, όταν η επιλογή HDR ήταν απενεργοποιημένη στο iPhone 16 Pro.

Ένα άλλο σφάλμα που επηρεάζει την εφαρμογή Messages, το οποίο μπορούσε να κλείσει ξαφνικά όταν απαντούσατε σε ένα μήνυμα που περιελάμβανε ένα κοινό πρόσωπο Apple Watch, διορθώθηκε. Η Apple εντόπισε επίσης και διόρθωσε ένα πρόβλημα κατανομής μνήμης που θα μπορούσε να μειώσει την απόδοση σε ορισμένα μοντέλα iPhone.

Το iPadOS 18.0.1 διορθώνει τα σφάλματα που εισήχθησαν με την έκδοση 18.0, τα οποία προκάλεσαν μεγάλες δυσλειτουργίες στα iPad Pro M4 μόλις ενημερώθηκαν, καθιστώντας ορισμένες συσκευές άχρηστες. Αυτή η ενημέρωση διορθώνει επίσης το πρόβλημα με τα Μηνύματα και το ζήτημα που σχετίζεται με τη μνήμη.

Το watchOS 11.0.1 διορθώνει ζητήματα που προκαλούν απροσδόκητη επανεκκίνηση και σφάλμα της εφαρμογής Μουσική κατά τη φόρτωση. Αυτή η ενημέρωση αντιμετωπίζει επίσης προβλήματα με την ταχεία εξάντληση της μπαταρίας και την απόκριση της οθόνης αφής στα μοντέλα Series 9, 10 και Ultra 2 Η εφαρμογή Messages, ομοίως, θα μπορούσε να κλείσει απότομα όταν απαντάτε σε ένα μήνυμα που περιλαμβάνει ένα κοινό πρόσωπο Apple Watch.

Τέλος, το visionOS 2.0.1 φέρνει μικρές διορθώσεις, συμπεριλαμβανομένου ενός προβλήματος όπου το πρόγραμμα αναπαραγωγής YouTube θα μπορούσε να παγώσει το Safari. Η απώλεια δεδομένων από τις επεκτάσεις ιστού κατά την ενημέρωση στο visionOS 2.0 έχει επίσης διορθωθεί, καθώς και ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα με την εφαρμογή Μηνύματα.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !