Όπως εξηγήσαμε , οι χρήστες με iPhone 16 ή 16 Pro παρατήρησαν ότι το τηλέφωνό τους μπορούσε ξαφνικά να παγώσει και να επανεκκινηθεί, χωρίς να γνωρίζουν πραγματικά γιατί. Αυτό συνέβη εντελώς τυχαία. Μερικοί άνθρωποι είχαν το δικαίωμα σε πέντε επανεκκινήσεις σε λιγότερο από μία ώρα, πράγμα που σημαίνει ότι αυτό μπορεί γρήγορα να γίνει ενοχλητικό.

Με την υποψήφια έκδοση του iOS 18.1, διαθέσιμη σήμερα για προγραμματιστές , η Apple γνωστοποιεί ότι αυτό το σφάλμα είναι πλέον ιστορία.

Ακολουθούν τα σφάλματα που διορθώνει το iOS 18.1 σύμφωνα με τις σημειώσεις της Apple:

  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα στην εφαρμογή Podcasts όπου τα επεισόδια που δεν έχουν αναπαραχθεί επισημαίνονται ως αναγνωσμένα.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου τα βίντεο που εγγράφηκαν στα 4K 60 FPS όταν η συσκευή είναι ζεστή μπορεί να παρουσιάσουν επιβράδυνση κατά τη σάρωση της αναπαραγωγής βίντεο στην εφαρμογή Φωτογραφίες.
  • Διορθώθηκε ένα πρόβλημα όπου τα ψηφιακά κλειδιά αυτοκινήτου ενδέχεται να μην ξεκλειδώσουν ή να μην εκκινήσουν ένα όχημα με παθητική είσοδο μετά την επαναφορά από εφεδρικό αντίγραφο ή τη μεταφορά απευθείας από άλλο iPhone.
  • Διορθώστε το απροσδόκητο πρόβλημα επανεκκίνησης του iPhone 16 ή του iPhone 16 Pro.

Η Apple έχει δηλώσει ότι η τελική έκδοση του iOS 18.1 θα είναι διαθέσιμη για λήψη σε όλους τους χρήστες την επόμενη εβδομάδα.