Το λογότυπο της μάρκας για καλύτερη αναγνώριση

Χρησιμοποιώντας το Apple Business Connect, οι επιχειρήσεις μπορούν να εγγραφούν για να επαληθεύσουν την επωνυμία/κατάστημά τους και να δημιουργήσουν μια σταθερή παρουσία επωνυμίας και τοποθεσίας σε όλες τις εφαρμογές.

Έτσι, ένα εταιρικό λογότυπο μπορεί να εμφανιστεί στην εφαρμογή Τηλέφωνο κατά τη διάρκεια μιας κλήσης. Θα ξέρετε ότι είστε πράγματι σε σχέση με τη μάρκα και όχι ένα άτομο που προσποιείται ότι είστε. Η ιστορία είναι παρόμοια για την εφαρμογή, με το επίσημο λογότυπο της εταιρείας να εμφανίζεται σε επίπεδο λίστας email. 

Η νέα δυνατότητα για την εφαρμογή Mail θα είναι διαθέσιμη από το iOS 18.2, η οποία θα είναι διαθέσιμη πριν από το τέλος του έτους. Μέχρι το 2025 οι επιχειρήσεις θα μπορούν να χρησιμοποιούν επιχειρηματικό αναγνωριστικό καλούντος, το οποίο θα εμφανίζει το όνομα, το λογότυπο και το τμήμα τους στην οθόνη μιας εισερχόμενης κλήσης.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις έχουν την επιλογή να εμφανίζουν το λογότυπό τους στο Tap to Pay στο iPhone, αντί για ένα κλασικό εικονίδιο. Σύμφωνα με την Apple, αυτή η αλλαγή θα επιτρέψει στους πελάτες να διασφαλίσουν ότι πραγματοποιούν πληρωμές με μια επαληθευμένη εταιρεία.

Ο David Dorn, ανώτερος διευθυντής λογισμικού και υπηρεσιών Διαδικτύου της Apple, δήλωσε:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που προσφέρουμε σε όλες τις επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που δεν διαθέτουν τοποθεσία, την ευκαιρία να δημιουργήσουν μια επωνυμία που θα εμφανίζεται στις εφαρμογές της Apple που χρησιμοποιούν περισσότεροι από ένα δισεκατομμύριο άνθρωποι καθημερινά. Σχεδιάσαμε το Business Connect για να επιτρέψουμε στις επιχειρήσεις να παρουσιάζουν τις καλύτερες, πιο ακριβείς πληροφορίες στους χρήστες της Apple. Με τις σημερινές ενημερώσεις, βοηθάμε ακόμη περισσότερες επιχειρήσεις να προσεγγίσουν τους πελάτες τους, να χτίσουν εμπιστοσύνη και να αναπτυχθούν.

Οι ιδιοκτήτες εικονικών, διαδικτυακών επιχειρήσεων και επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν τον υπάρχοντα λογαριασμό Apple τους —ή να δημιουργήσουν έναν νέο— για να εγγραφούν στο Business Connect στον ιστότοπο αυτοεξυπηρέτησης . Μόλις εγγραφούν, οι επιχειρήσεις μπορούν να αρχίσουν να προσαρμόζουν την επωνυμία τους δωρεάν. Μπορούν επίσης να διαχειρίζονται τη γεωγραφική τους παρουσία σε κλίμακα μέσω των εταιρειών διαχείρισης καταχώρισης όπως DAC Group, Rio SEO, SOCi, Uberall και Yext.