Οι εξαιρετικά λεπτές οθόνες OLED δεν κατάφεραν να αναζωογονήσουν τις πωλήσεις του iPad Pro

0

Το iPad Pro OLED της Apple , που κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2024 με τα δικά του πλεονεκτήματα, όπως η πιο λεπτή σχεδίαση στην αγορά και μια οθόνη OLED, αγωνίζεται να ανταποκριθεί στις προσδοκίες της Apple σε εμπορικό επίπεδο. Παρά τις αρχικές προβλέψεις για αποστολή 10 εκατομμυρίων μονάδων το 2024, οι πωλήσεις σύμφωνα με πληροφορίες ήταν πολύ χαμηλότερες από αυτές τις εκτιμήσεις. Το τρίτο τρίμηνο, οι αποστολές πάνελ OLED μειώθηκαν κατά 40% και αναμένεται πρόσθετη πτώση 30% μέχρι το τέλος του έτους. Το μοντέλο των 13 ιντσών, το πιο ακριβό, επηρεάζεται ιδιαίτερα από αυτή την έλλειψη ενθουσιασμού και θα κατέγραφε πτώση των πωλήσεων κατά 90% για το τελευταίο τρίμηνο του 2024. 
Διάφοροι παράγοντες θα μπορούσαν να εξηγήσουν αυτή τη σημαντική κακή απόδοση, συμπεριλαμβανομένης φυσικά της υψηλής τιμής που το καθιστά προϊόν πολυτελείας παρά ανάγκη για πολλούς καταναλωτές. Επιπλέον, τα iPad έχουν γενικά μεγαλύτερο κύκλο ζωής, πράγμα που σημαίνει ότι οι χρήστες δεν αισθάνονται την ανάγκη να τα αντικαθιστούν τόσο συχνά όσο τα smartphone. Η μετάβαση στην τεχνολογία OLED και τους επεξεργαστές M4, αν και αξιοσημείωτη στα χαρτιά, δεν προσέφερε αρκετή βελτίωση για να δικαιολογήσει το επιπλέον κόστος, ειδικά επειδή τα προηγούμενα μοντέλα διέθεταν επεξεργαστές M2 και οθόνες MiniLED εξακολουθούν να λειτουργούν πολύ καλά για τις απαιτούμενες χρήσεις. Η δημοσίευση των αποτελεσμάτων της Apple που έχει προγραμματιστεί για τις 31 Οκτωβρίου θα πρέπει να παρέχει περισσότερη σαφήνεια σχετικά με την πραγματική κατάσταση των πωλήσεων iPad.


Tags

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Πείτε ελεύθερα τη δικιά σας άποψη με τα σχόλια σας

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience (Ο ιστότοπός μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας). Learn More
Accept !